Viltatelier Bodyflower:

Viltatelier Bodyflower en blauwe bessen pluktuin
Openingstijden  op afspraak
In Juli en aug.: Ma.wo.vr. en Za. van 9.00 tot 17.00
Balkerweg 37, Ommen
Tel 0523-234003  mob. 06-50908015

Percy en Ingeborg Honer maken van schapenwol, met behulp van water en zeep, vilten wandkleden en toegepaste kunst, zoals sjaals en kleding. In de zomerperiode kunt u hier ook blauwe bessen plukken.


In de voormalige deel van een oude gerenoveerde boerderij is het Viltatelier Bodyflower gevestigd. In de zomer is er een doorlopende  verkoop expositie, waar u kunt zien hoe Percy en Ingeborg Honer van schapenwol allerlei kunstwerken en gebruikstextiel maken. Vilt maken is een oeroude techniek. Door water, zeep en wrijven verandert wol onder je handen in vilt.
Vilt heeft naast haar bijzondere textuur ook de eigenschap om geluiden te absorberen ten gunste van een goede akoestiek.
Onder het Label "puurwol" maakt Ingeborg Sjaals en Kleding. Ook maakt ze sinds kort schoenen van vilt. Deze dragen heerlijke en zien er heel bijzonder uit. Ingeborg is ook beeldend docent en geeft workshops in de techniek van het vilt maken.

Informeer naar de mogelijkheden voor workshops.
Openingstijden winkel en atelier: op afspraak.
www.bodyflower.nl info@bodyflower.nl tel. 0523-234003
In Juli en augustus geopend op: Maandag, woensdag, vrijdag en Zaterdag van 9.00 tot 17.00

Picknicktuin en Blauwebessen zelfpluktuin
In het seizoen, van half juli tot eind augustus, kunt u hier zelf uw blauwe bessen komen plukken.(tegen betaling).
Met een kop koffie en een stukje heerlijke blauwebessenvlaai kunt u even uitrusten in de theetuin, waar ook eigen consumpties zijn toegestaan.
Als u met een grote groep komt dan graag even van tevoren aanmelden

a
a
a
a
a
a
a
a